2018 OKTÓBERI kedvencek!

Nagyon szeretem a kedvences videókat. Néhány hónapja kicsit tudatosabban kezdtem el az általam kedvelt termékeket összeírni. Azok a termékek, amik az adott hónapban sokszor előkerülnek és többé-kevésbé elégedett vagyok velük, azok bekerülnek a füzetbe. És ha már a füzetben benne vannak onnan legtöbbször egyenes út vezet nekik a videóba.

De hogy ne legyen annyira unalmas és ne csak önmagamat ismételjem próbálok mindig újabb és újabb termékeket találni, amiket szívesen ajánlok én is nektek. A szépségápolási és háztartási termékeket kiegészítettem random kedvencekkel is. Így azok is találhatnak benne valami érdekességet, akik esetleg nem sminkelnek vagy nem vezetnek önállóan háztartást. Az olyan termékekről, amiket hosszútávon használok sokszor bejegyzést is szoktam készíteni, így azok sokkal könnyebben kereshetőek és elérhetőek.

Egyrészt nagyon hasznosak a havi bontásban található termékes videók vagy akár bejegyzések, de gyakran ilyenkor nem jut idő egy-egy termék közelebbi bemutatására.

Ezért ebben a bejegyzésben összeválogattam azokat a linkeket, ahol elérhetőek az októberi kedvenceimről már régebben megírt bejegyzések.

Giorgio Armani Acqua di Gioia

Avon Anew arctisztító balzsam

Avon True SuperShock Definition szempillaspirál

L’Oréal Paris Super Liner zselés szemhéjtus 

AVON Advance Techniques Regeneráló hajápoló szérum 

Maybelline Fit Me Luminous+Smooth alapozó

Oriflame Professional Make-Up Sponge 

Ha pedig van egy kis időtök akkor ragadjatok egy teát vagy kávét és nézzétek meg a videómat, amiben az említett termékekről is beszélek.

Kíváncsi vagyok, hogy az általam szeretett és kedvelt termékek között akad -e olyasmi, amit esetleg ti is használtok.

-Rita