Egy új kezdet, vagy valami olyasmi!

Az elengedhetetlen klisék

Szóval kezdhetném az egészet én is az elengedhetetlen közhelyekkel, de inkább leírom a valódi okokat, hogy miért is volt szükségem egy saját oldalra.

Azok, akik a kezdetek óta követnek tudhatjátok, hogy évek óta már csak árnyéka a blog a régi önmagának. Amikor elkezdtem az egészet, nagyon imádtam mindent a blogolással kapcsolatban – és még most is nagyon szeretem -, de sok minden megváltozott. Nem csak én, de az olvasók és az igények is nagyot fordultak. Ahhoz, hogy ezek a dolgok egymásra találjanak változásra van szükség. Úgy éreztem, az előző platform már nem nyújt elegendő kihívást és szabad kezet az alkotásban. Azonban ha valaki azt hiszi, hogy világmegváltó terveim vannak, az téved. Mindösszesen egyszerű, átlátható, letisztult és jól kereshető tartalmat szeretnék gyártani, és úgy gondolom, ezen az új helyen tiszta lappal kezdhetem a dolgokat.

Minden marad a régiben

Nem változik semmi, de mégis minden más lesz. A tartalma a youtube-on már megszokott témákat fogja felölelni, írott formában. Úgy gondolom, hogy nagyon sok videóm, receptem és tippem érdemel meg egy-egy külön bejegyzést, annak érdekében, hogy a későbbikben könnyebben hasznosíthatók legyenek. Magamból kiindulva, én szívesebben térek vissza egy írott recepthez, mint egy videóban elkészített változathoz. Így a kettőt egymással kiegészítve szeretném használni. Egyszerűsítettünk a kommentelési lehetőségeken is, így sokkal könnyebben tudjátok megosztani a véleményeteket.

Receptektől a rúzsokig

Mindig is igyekezetem olyan témákat átadni, amik engem is érdekelnek. Ez most sem fog változni. A fotózás nagyon érdekel, és azt hiszem a BLOG nagyszerű hely a gyakorlásra. Szóval várhatóak a rendszeres bejegyzések, képes beszámolók és ajánlók. A termékteszteléseket is folytatom, sőt ki is egészítem majd egy picit. Amint látjátok, nem változtattam meg a nevet, sőt most már legalább helyesen szerepel a címsávban. Innentől tunderkert.blog néven lesz elérhető az általam gyártott tartalom. A kinézet kapcsán előtérben tartottam a minimalista dizájnt, az átlátható és egyszerű külalakot.

Mi lesz a régi bloggal?

Aggodalomra semmi ok, már ha valaki így tett volna. Az előző blog a helyén marad a közel 800 bejegyzésével, 6000 kommentjével és 5000 fotójával együtt. Így még sok-sok évig kereshetőek maradnak az ottani bejegyzések és tartalmak.

Fogadjátok szeretettel az új platformot, remélem nektek is tetszeni fog!

Rácz Rita