Trend IT UP pure perfection highlighter stift 010 – vélemény!

Trend IT UP pure perfection kollekciója azonnal belopta magát a szívembe. Letisztult, egyszerű és nagyon visszafogott árnyalatok és textúrák képviselik. Néhány nappal ezelőtt pillantottam meg először a dm polcain. Éppen egy ajakápoló olaj után kutattam, de erről majd később mesélek bővebben, amikor is szemügyre vettem a kínálatot. Nem igazán szoktak manapság foglalkoztatni az éppen megjelenő újdonságok vagy trendek, de valahogy a Trend IT UP tavaszt idéző, könnyed kiadása felkeltette az érdeklődésemet.

Pure perfection

Trend IT UP pure perfection highlighter stift 010
Kézfejemen 010-es 020-as highlighter és a két pirosító látható

A kollekcióban 2 pirosító és 2 highlighter stift is szerepelt, én ezek közül a világosabb higlightert, a 010-es árnyalatot hoztam el. Nagy különbséget egyébként nem tapasztaltam a két szín között, az egyik picit aranyba, míg a másik pezsgősebb tónusba hajlott. Így nem is gondolkodtam azon, hogy esetleg mindkettőre szükségem lenne.

Trend IT UP pure perfection highlighter stift 010

Trend IT UP pure perfection highlighter stift 010

Trend IT UP pure perfection highlighter stift 010

Angyali csillogás

Tetszik a stiftes kiszerelés, egész sokat rejt a tubus magában (10 gramm). Az állaga tökéletes, szépen siklik a bőrön, nagyon szépen eldolgozható, nem zsíros vagy olajos. Bőrön már olyan hatást kelt, mintha egy krémesebb, préselt highlightert használtunk volna. Kézzel vagy szivaccsal érdemes a széleket eldolgozni, így csodálatosan elterül a bőr felszínén. Nem hivalkodó, nem túlzó, inkább a visszafogott vonalat képviseli. Pezsgő színű, apró irizáló szemcsékkel, amolyan gyöngyház effekttel. Nekem iszonyatosan tetszik ez a hatás. Nem csak az arc legmagasabb pontjára, de szemhéjra, ajak fölé is nyugodtan tudjuk használni, mert annyira természetes és szép látványt nyújt. A hatása építhető, de krémes mivolta miatt ezzel azért érdemes óvatosan bánni, nehogy a nap folyamán elkenődjön.

Egész nap szépen a helyén marad, önmagában nekem a szememen picit összegyűlik, de az arcomon szépen egyenletesen kopott meg a nap végére, az alapozómmal együtt. Nem sávosan kerül az arcra, tehát szépen egyenletesen lehet felvinni, nem húzza maga alatt össze az alapozót, így nyugodtan tudjuk a stiftest kiszerelést alkalmazni.

Trend IT UP pure perfection highlighter stift 010

Trend IT UP pure perfection highlighter stift 010

Összességében

Kimondottad megkedveltem ezt a terméket a természetes és friss jellege miatt. Szeretem nagyon a highlightereket, de eddig valahogy nem sokat vásároltam, mert soknak éreztem a mindennapokban. Ezzel viszont nincs ilyen problémám, hiszen egy egészséges ragyogást, fényt kölcsönöz az arcnak, diszkó hatás nélkül. Persze mindkettőnek megvan a maga helye, de én ezeket a szolidabb darabokat jobban preferálom általánosságban is. Az ára 1699 forint, ami lehet, egy picit magasnak tűnik, de szerintem mind a mennyiség, mind pedig a formula nagyon szuper, nem is beszélve a kellemes angyali hatásról, amivel bevonja az arcunkat.

Én egyértelműen a javaslom kategóriába sorolnám mindazok számára, akik egy visszafogottabb, kellemes fényt kölcsönző terméket keresnek. De szerintem alapvetően ez az egész trendkiadás is éppen nekik, vagyis hát nekünk kedvez. Így érdemes a többi dologra is néhány pillantást vetni. Én a highlighteren kívül még két ajakolajjal tértem haza, amiről ITT olvashattok bővebben.

-Rita