GEEK & GORGEOUS 101 HA 5 Rich szérum – vélemény!

Néhány hónappal ezelőtt rendeltem meg az első Geek & Georgeous termékemet, ami nem más volt mint egy hialuronsavas szérum. Kétféle változatban kínálja a márka ezt a szérumját, egy könnyedebb Light és egy gazdagabb Rich verzióban. Én a gazdagabb változatot választottam, ez száraz és normál bőrre javasolt.

Geek & Georgeous

A Geek & Georgeous egy magyar márka, megalkotója pedig nem más mint Judit, akit krémmániáról is ismerhettek. Nagyon örülök, hogy végre magyar viszonylatban is kaphatóak ilyen top hatóanyaggal ellátott, állatkísérletesmentes termékek. Kínálatukban szerepel 3 különböző hámlasztó és 3 különböző szérum. És nemrég bejelentették egy c-vitaminos szérum érkezését is, amit már nagyon várok! És ki tudja milyen szuper termékekkel jelennek meg majd a jövőben.

GEEK & GORGEOUS 101 HA 5 RICH

A szérum

Maga a termék egy nagyon aranyos, fiatalos csomagolásban érkezik, de a neve is erről árulkodik számomra. Minden fontos információ megtalálható rajta, de az oldalon is, ahol rendeltem. Korábban is használtam hialuronsavval ellátott arckrémet és nagyon szerettem a hatását. A vízhiányos bőröm nagyon kedvelte. Így ilyen extra dózisban, hiszen 5 különböző hialuront tartalmaz, csakis jó lehet. Pipettás üvegcsében érkezik, ami kellő mennyiséget vesz fel. Áttetsző, illatmentes géles formula, ami pillanatok alatt beszívódik a bőrbe. Nem hagy ragadós, vagy kellemetlen érzetet. Reggel és este is használom. Az arcom és a nyakam területére szoktam felvinni, apró tapogató mozdulatokkal, arcápolásom harmadik, negyedik lépéseként.

Csoda vagy csalódás?

Sokan csodákat várnak egy-egy terméktől. Olyan csodákat, amit talán a világ legtökéletesebb rutinjával sem lehetne orvosolni. Én alapvetően a meglévő rutinomba szerettem volna egy extra hidratáló faktort, amit meg is kaptam. Nem vártam egymagától világmegváltó dolgokat, de tudtam, hogy a formulájának köszönhetően nagyon jól és könnyedén tudom majd beilleszteni ezáltal hosszútávon egy jobb bőrképet kapni. Két hónapja minden nap használom és szemmel láthatóan szebb lett a bőröm állapota, kicsit feszesebb, kicsit rugalmasabb. De hogy ez egyedül ennek, vagy a sok terméknek együtt köszönhető-e, azt nem tudom. Egy pénztárcabarát termékről van szó, így egyáltalán nem sajnálom kenegetni. 30 ml 2490 forint, ami szerintem szuper.

Mit mire miután?

Ha eddig még nem használtál tudatosan több lépcsős, jól összeválogatott rutint, akkor számodra is felmerülhet ez a kérdés. Sokszor, sokan beszélnek mindenféle termékről és gyakran az embernek meggyűlik a baja, hogyha be szeretné őket valahova illeszteni. Persze nem kell aggódni, mert nem olyan nehéz ez sem. A termék állaga is árulkodó ilyen esetben. A könnyedebb formulától haladunk a gazdagabb, olajosabb, zsírosabb textúrákig. De sok esetben fel van tüntetve magán a terméken is, hogy milyen lépés után esetleg mi előtt kell használni. Szóval néhány alkalom után, már könnyű dolgunk lesz. Van néhány alap dolog, amit javasolt betartani. Napközben például a fényvédőnk legyen az utolsó lépés az arcápolásunkban. Hámlasztó vagy pedig retinolos termékek mellett (meg amúgy is) mindig használjunk fényvédőt.

  • arctisztítás, sminklemosás
  • tonik
  • hámlasztó
  • könnyed vizes állagú szérumok, boosterek és kezelések
  • hidratálókrém és/vagy olaj
  • nappal fényvédő

Ha érdekel a tudatos bőrápolás és szeretnél a témában megbízható, magyar oldalon olvasgatni, esetleg videókat nézni, akkor ajánlom figyelmetekbe a SKINSMART oldalát és youtube csatornáját. Én is nagyon szívesen nézegetem, mert rengeteg szuper információt osztanak meg!

Follow my blog with Bloglovin

-Rita