Tonymoly Luminous Goddess Aura BB Cream – vélemény!

A Luminous Goddess Aura BB Cream egy kis termékmintaként került hozzám, hónapokig hánykolódott a mindenes fiókomban. Viszont amikor elfogyott a jól bevált Maybelline Fit Me Luminous+Smooth alapozóm, és valamit szerettem volna az arcomra felvinni, akkor próbáltam ki először ezt a terméket. A minta elegendő volt 3 teljes napra (ami számomra már a hihetetlen kategóriába sorolható, mivel olyan sok azért nem volt benne). Mind a három napon elégedett voltam a hatásával, tetszett a végeredmény, amit produkált, így meg is vásároltam belőle a teljes kiszerelést.

Luminous Goddess Aura BB Cream

Fényesség az új matt hatás

Legalább is számomra mindenképp. Hosszú éveken át a porcelán szerűre alapozott, hibátlan bőrkép uralta a dobogókat. Viszont néhány éve már a fényesebb, dewy sminkek is előtérbe kerültek, amit én imádok. Sok márka jelent meg a saját termékével a kategórián belül. Az előző Maybelline alapozóm is inkább a fényesebb, kevésbé fedő termékek közé tartozott. Szóval ha te is a természetesebb hatást kedveled, akkor lehet te is szívesen használnád ezt a terméket.

BB krémet a mindennapokra

Régóta a köztudatban vannak a BB (blemish blam) krémek, viszont nekem ez volt az első darabom. Úgy gondoltam mindig is, hogy a megfelelő rutinom mellett nekem nincs szükségem hasonló univerzális termékre. Legtöbbször valami gyengébb fedésű alapozót használtam, vagy pedig korrektort a szemem alá, és ezzel le is tudtam a sminkelési dolgomat. A Tonymoly Luminous Goddess Aurája egy gyengédebb fedésű, de jól építhető alapozó, ami számos pozitív tulajdonsággal bír.

Luminous Goddess Aura BB Cream SPF 37 PA++

A terméket külföldről rendeltem, ITT találjátok azt az eladót, akitől én szoktam koreai termékeket vásárolni. Két színben lehet a terméket megvásárolni. Szerintem a kettő között nincs nagy eltérés. A mintát a sötétebb színben (02 Natural Beige) használtam, a teljes kiszerelést pedig a világosabb (01 Bright Beige) színben vásároltam meg. Mindkettőt probléma nélkül tudtam használni, szépen igazodtak a bőröm világos színéhez. Szerintem sötétebb bőrre nem lenne alkalmas ez a két árnyalat.

Nagyon enyhe púderes illata van, ami egyáltalán nem zavaró. A tubus amiben a termék helyet kapott nem túl praktikus. Kemény műanyag, amiből a krémet egy idő után nehéz lesz kinyerni (nehéz adagolni). Egy kevés is elegendő az arcomra. Enyhe, közepes fedésű. Nekem nincs nagy fedésre szükségem, csak egy pici egységesítésre, amit ettől a krémtől meg is kapok. Lehet építeni a hatását, ha valakinek erre van szüksége. Mint mondtam, egy természetesebb, fényesebb végeredménye van, amit a termék nevéből is azonnal kiderül. 37 faktoros fényvédőt tartalmaz, ami nem rossz, viszont én mellette is használom a szokásos arcra való fényvédőmet.

Luminous Goddess Aura BB Cream

Luminous Goddess Aura BB Cream

Nedves szivaccsal szoktam felvinni, így lesz szerintem a legszebb a hatása (kézzel sem rossz, viszont nekem úgy már nagyon fényes, már-már olajos). Számomra tökéletes választás a mindennapokra, nagyon szeretem azt a bőrérzetet amit nyújt egész nap. Kellemesen hidratált és puha a bőröm. Nap végére is teljesen szép és egységes az arcomon. Nem érzem úgy mintha valami nehéz alapozó lenne rajtam, ami alatt ne tudna a bőröm esetleg lélegezni (bár manapság már a legtöbb alapozó formulája egész kellemes és könnyed).

Egyelőre nem tapasztal az extra jótékony hatását a BB krémnek, de nem is ezért vásároltam. Hogyha hosszútávon bármit is javítana a bőrképemen, akkor még egy óriási extra csillagot érdemel, de ha nem, akkor sem érzem azt, hogy ez rossz termék lenne. Én egy színezett hidratálóként tekintek rá, amibe még magas faktorszámú fényvédő is került.

Maga a megrendelt csomag nagyon gyorsan, kevesebb mint két hét alatt megérkezett, biztonságos kartondobozban, ajándék termékmintával.

Összességében

Azok számára tudom ajánlani ezt a terméket, akik egy könnyed fedésű, kellemes viseletű, színezett hidratálót keresnek, magas fényvédővel. Az ára 3000 forint környékén van. Ezért az összegért 45 gramm terméket kapunk, ami szerintem teljesen rendben van.

Luminous Goddess Aura BB Cream
Bal oldalon bőrápolási rutin után – Jobb oldalon a BB krém látható
Luminous Goddess Aura BB Cream
Bal oldalon bőrápolási rutin után – Jobb oldalon a BB krém látható
Luminous Goddess Aura BB Cream
Bal oldalon bőrápolási rutin után – Jobb oldalon a BB krém és a hétköznapi sminkem

Amint láthatjátok a képeken, nem annyira szembetűnő a változás. Alapvetően nincs különösebb problémám a bőrömmel, így óriási és vastag fedésre nincs szükségem. Az orromon lévő mitesszereket, a szemem alatt lévő sötétebb karikákat szépen redukálja.

-Rita