2019-es Lidl határidőnapló – áttekintés!

A 2019-es Lidl határidőnaplóját kétkedve emeltem le a polcról, mert attól tartottam, hogy ez sem lesz az igazi. De szerencsére teljesen elnyerte a tetszésemet. Kijelenthetem, hogy megtaláltam a számomra tökéletes változatot. A5-ös méret, megannyi matrica csajos design és pénztárcabarát ár.

Lidl határidőnapló

Papírforma

Évek óta vezetek határidőnaplókat, nagyon szeretek kézzel írni és jegyzetelni. Több éven keresztül a dm Lifebookjait preferáltam és bár idén is megvettem a 2019-es változatát, sajnos nem nyerte el a tetszésemet. Nincs túl sok elvárásom egy határidőnaplótól, de az átláthatóság, a jó minőségű papír és az ár azért egészen meghatározó. Nem szeretek kisebb vagyonokat kiadni, mert csak gyors jegyzetelésre, információk leírására használom.

Az utóbbi időben nagyon nagy divatja van a kézzel készített egyedi daraboknak, ahol a tulajdonos alkotja meg a saját naplóját terápiás, elmélyülős jelleggel. Nekem ez a dolog soha nem tetszett, így nem is gondolkodtam egy ilyen típusban. Fontos volt az A5-ös méret, mert ezt szoktam meg és ebben férek el úgy igazán, rengeteg cetlit, fecnit, címkét, papírt szoktam betűzni pluszban.

Lidl határidőnapló

A belső

Nagyon örülök a belső elrendezésnek, mert pont olyan, amire vágytam. Végre be vannak vonalazva a napok ezáltal sokkal könnyebben tudunk oda írni, ezáltal az összkép is szebb lehet. Két oldalon kapott helyet a heti beosztás, így van bőven helyünk tervezgetni. A papír minősége is kifogástalan: vastag matt papír, ami nem áttetsző. A design nem a legszebb, amit valaha láttam. Kicsit jobban preferálom a természet ihlette dolgokat, mint ezt a nagyom csajos, színes világot. 130 matricát is mellékeltek a naplóhoz, amik között vannak egészen pofásak is. Kedvenceim a kis növényes darabok, ezeket biztosan nagy örömmel használom majd.

Viszont nincs benne több olyan dolog, amit a dm Lifebookot kedvelők lehet, hogy hiányolnának. Pénzügyi tervező, letéphető listák, egész oldalas heti tervező, papírtartó kis zsebecske a végén. Viszont én ezeket eddig sem használtam, így nekem egyáltalán nem hiányoznak. Ellenben pozsgás grafikák és a remek matricák mindenféleképp plusz pontot érdemelnek szerintem.

L

Lidl határidőnapló

Kinek ajánlom?

Azoknak, akik esetleg nem szeretnének túl sokat költeni, hiszen csak 1799 forintba kerül, de mégis egy teljesen jól kihasználható darabot szeretnének. Azoknak, akik csak gyors jegyzetelésre, információk “tárolására” használják ezt a kis naplócskát és nem életvezetésre szánják. Mérete miatt inkább nagyobb táskába vagy fix helyen való használatra ajánlom. Én mondjuk nem szoktam magammal cipelni a mostani darabomat sem.

UPDATE: többen jelezték, hogy 4 különböző kivitelben lehetett megvásárolni ezt az A5-ös határidőnaplót. Volt köztük egy cuki cicás is, ami nagyon tetszett volna, sajnos arról lecsúsztam.

Ti már megtaláltátok a 2019-es határidőnaplótokat?

-Rita