Lovely Liquid Camouflage Korrektor – vélemény!

Olcsó, de jó is?

Ki ne szeretne egy olcsó és jó terméket, ahol nem kell kompromisszumot kötnie. Olyan költői ez a kérdés, de mégis gyakran fordul elő, hogy az olcsó termékek bizony nem muzsikálnak túl jól. Mintha valami kötelező elvárás lenne, hogy valamiben rossznak kell lenniük, mintha nem tesztelnék az általuk előállított terméket, nem ellenőriznék annak a minőségét. Mert sajnos sokszor ez az igazság. Ki az aki ezeket jóváhagyja, azt sajnos nem tudom. De a Lovely termékeinél gyakran találok igazán szuper daraboka és ennek nagyon örülök. Olcsóak és bizony kimondottan jók is.

A Lovely Liquid Camouflage korrektorát már hetekkel ezelőtt megelőzte azt őt körüllengő hype. Hogy lehet e hyperól beszélni abban nem vagyok biztos, de nagyon sokan a Tarte Shape Tape Contour korrektorával hasonlították össze. Amilyen analfabéta vagyok én sajnos nem ismerem azt a bizonyos, ikonikus darabot, de ha már olyan sokan emlegetik és az ára is igen borsos ( 8000 Ft) akkor csak jó lehet. Természetesen ez nem csak egy légből kapott összehasonlítás, mert a Lovely csomagolása igen csak hajaz az említett Tarte darabra.

Az arc álcázás

LOVELY LIQUID CAMOUFLAGE KORREKTOR

A csomagolás azon túl, hogy enyhén koppintás, még magyar fordításra is sajnálta a pénzt. Hogy ezt miért mondom, hát számomra az arc álcázás valahogy nincs összefüggésben egy korrektorral, inkább egy katonai bevetéssel. Természetesen ez a teljesen magyartalan megfogalmazás nem igen von le a belső értékéből. Viszont a mennyiséget sem tüntették fel, ami azért kicsit furcsább.

LOVELY LIQUID CAMOUFLAGE KORREKTOR

LOVELY LIQUID CAMOUFLAGE KORREKTOR

Vanilla és a jumbo applikátor

Négy árnyalatban volt elérhető a korrektor. Tudomásom szerint én ebből a legvilágosabbat hoztam haza, mégpedig a Vanillát. Sajnos nekem még ez is túl sötétnek és sárgásnak bizonyult. Egy világosabb, hidegebb tónusú változatnak jobban örültem volna.  Jumbo applikátort ígérnek, aminek én őszintén nem értem a létjogosultságát. Szerintem egy normál méretű változattal is éppen olyan könnyedén felhordható a festék. Utána úgy is a kezemmel, szivaccsal vagy pedig egy ecsettel dolgozom a bőrbe a korrektort. A nagyobb méretből adódóan valóban sok festéket vesz fel, picit nehéz is így a megfelelő mennyiséget az arca juttatni.

Az a fránya illat

Már a felvitel közben érezhető a túlparfümözött, émelyítő illat, amit nem értek. Nem értem minek egy ilyen termékbe egyáltalán bármiféle illatosító anyag, az összetevők alapillatán kívül. Még szerencse, hogy pár perc után már nem érezhető és külön irritációt sem okoz.

Az állaga egy picit sűrűbb, testesebb. Porosra, mattra szárad, ami nekem nem a legszebb végeredmény. Alapvetően a picit természetesebb, fényesebb végeredményt kedvelem. Ennek ellenére nem lesz csúnya vagy sok az arcomon. Sokáig a helyén marad, picit vízállónak is mondanám. Az apróbb ráncokba illetve az orr mellett képes összegyűlni, de ez lehet az én picit zsírosabb rutinom hibája, így ezt nem tudom másnál előfordul -e.

LOVELY LIQUID CAMOUFLAGE KORREKTOR

LOVELY LIQUID CAMOUFLAGE KORREKTOR

Mennyi is az annyi

Ez egy jó korrektor még az apróbb hibái ellenére is, nem hibátlan de jó. Egyrészt olcsó hiszen 1290 forint egy tubussal, igen nevezzük csak tubusnak a mértékegységét, mert, hogy pontosan mennyi van benne azt én sajnos nem tudom. De súlyra és méretre az 5 grammtól egészen az 50 grammig tippelgethetünk. Az illata mint mondtam, nem túl kellemes de az arcomon már nem érzem. Felvitel után szépen illeszkedik a színe az arcom bőréhez, inkább melegebb tónusú ez az árnyalat, így hófehér, világos bőrre nem biztos, hogy ez a legjobb szín. Egész nap tart szépen a helyén marad, csak az apróbb ráncokban vagy gödröcskékben fut egy picit össze, amit akár egy tükör és az ujjaink segítségével újra eldolgozhatunk. Krémmánián már szerepel néhány vélemény, érdemes azokat is megnézni vásárlás előtt. Szívesen fogom elhasználni, de újra nem fogom vásárolni. 3 népszerű korrektorról írtam régebben a blogon, azt ITT érhetitek el.

-Rita