Sugu Exfoliating Pads – Arctisztító korong

Szegény ember Luna fofoja. Legalábbis első ránézésre sokunknak ez a hasonlat juthat az eszébe, amikor megpillantja a Sugu Beauty Exfoliating Pads arctisztítóit. Igaz, ezt manuálisan kell működtetni, és nem elemezgeti a bőrünk állapotát, de a rajta lévő kis szilikon sörték így is képesek kifejteni jótékony hatásukat. Hogy van-e létjogosultsága a hasonló termékeknek, hoznak-e elképesztő változásokat a bőrünk állapotával kapcsolatban, azt nem tudom, de hogy nagyon kellemes a használata azt igen.

Koreai cukiság

Ha sikerült túljutnunk a gyerekes és aranyos dizájnon, akkor érdemes egy pillantást vetni az apró szilikon sörtékre. Szuper puhák és gyengédek a bőrhöz. Kétféle formát és típust tartalmaz a korong felszíne. Én a gömbölyded változatot nem annyira kedvelem, szerintem nem túl kellemes és nem hatásos.

Nagyon örülök, hogy két korongot tartalmaz a csomag, így az arcom mindkét oldalát egyszerre tudom tisztítani, masszírozni. Ezek a puha kis kefék segítenek a mindennapi rutinomban. Egy keveset eloszlatok a krémes lemosómból, és a két korong használatával alaposan megtisztítom a bőröm. Sokkal tisztábbnak és frissebbnek érzem a bőröm utána, mintha csak a kezemet használnám. Gyakran az agyagos arcmaszkomat is ennek a segítségével távolítom el, mert nagyon könnyen megbirkózik vele.

Egy kis masszázs

Annak ellenére, hogy nem egy világmegváltó termék (és nem is annak vásároltam), minden nap nagy örömmel használom egy-két percet. Amit ígér, azt teljes mértékig betartja. Egy sokszor felhasználható, gyengéd arctisztító korongot, amit az arclemosónkkal együtt használhatunk. Kellemesen masszírozza a bőrünket, és kicsit alaposabban eltávolítja a mindennapi sminkünket és szennyeződéseket az arcunk felszínéről. Hogy segít-e a pórusok mélyéről eltávolítani a makacsabb dolgokat, azt nem tudom, mert meglehetősen sok más terméket használok az arcom tisztítására és ápolására, így erős lenne azt állítani, hogy csakis ennek van köze hozzá. 1500 forint körül van az ára, én a dm boltjaiban futottam bele, de külföldi oldalakról is hasonló áron rendelhető, hogy ha valakinek megtetszett esetleg.

Szóval én bátran ajánlom kipróbálásra ezt a mókás és aranyos terméket, mert problémát vagy bajt okozni biztosan nem fog 🙂

-Rita