Trend IT UP pure perfection ajakápoló olaj – vélemény!

A Trend IT UP pure perfection ajakápoló olaja olyannyira megtetszett, hogy azonnal kettőt is betáraztam belőle. Gondolom, ez már önmagában sokat elárul arról, hogy mit is gondolok erről a termékről. Nagyon megörültem, amikor megpillantottam az érintetlen displayt, szerintem én voltam az első, aki szemügyre vehette a tester termékeket, és kipróbálhatta őket. Sajnos sokszor tapasztalom, hogy a kedves vásárlók olyan szinten tönkre teszik ezeket a kipróbálásra váró darabokat, hogy nekem már kedvem sincs ahhoz, hogy megnézem esetleg.

Az olajokon kívül egy higlighter is a kosaramban landolt, arról bővebben ITT olvashattok.

Lippenöl Pure Perfection Lip Oil

Vizes csillogás

Régóta birizgálta a fantáziámat az ajakápoló olajok világa, egészen sok márka jelent meg ilyen ajakra valókkal a közelmúltban. Nagyon tetszik az a vizes, csillogó, fényes hatás, amit maguk után hagynak ezek a termékek. A plusz ápolóhatás pedig csak hab a tortán. Mindig is kedveltem a szájfényeket, de valahogy az utóbbi időben a matt, erős színű rúzsok voltak előtérben, amiket szintén nagyon kedvelek, de jól jött már egy könnyedebb, természetesebb hatású ajaktermék.

3 különböző árnyalatban kapható ez az olaj, viszont felkenve mind egyforma, így nagy különbséget sajnos nem tapasztalhatunk ezen a téren. Az aranycsillámos, annak ellenére, hogy rendelkezik apró, irizáló részecskékkel, felkenve azok már nem igazán érvényesülnek. Inkább csak a fényes hatás az, ami szembetűnő mindegyik árnyalatnál. Ennek ellenére nem bánom, hogy kettőt vettem, mert nagyon szeretem őket használni, és már a tubusban rejlő színük is vidámsággal tölt el.

Sűrűbb textúrájú, szájfényes termékről van szó, ami nem ragad vagy tapad. Nagyon szépen körbeöleli az ajak bőrét, nem zavaró a viselése. Az illata nagyon kellemes, enyhén mézes. Csodálatosan kopik a nap folyamán, tükör nélkül is utána lehet igazítani. Egy-két mártás bőven elegendő mennyiséget vesz fel, amit könnyedén oszlathatunk el az extra nagy fejű applikátorral. Kellemesen hidratáltan tarja az ajkakat, de hogy egy extra kiszáradt bőrt is rendbe tud-e hozni, azt kétlem.

Órák alatt szépen beszívódik, és veszít az extra fényéből. Természetesen az ivás és evés próbáját nem állja ki, és érdemesebb is inkább letörölni, mert az apróbb morzsák így is, úgy is beletapadnak, valamint ragadós réteget hagynak a poharakon, bögréken, ami nem túl szép látvány.

Lippenöl Pure Perfection Lip Oil

Lippenöl Pure Perfection Lip Oil

Összességében

Örülök, hogy sikerült beszereznem elsőre egy ilyen jó minőségű ajakápoló olajat, ami teljesen beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. 1399 forintba kerül, amiért 5 ml terméket kapunk. Nem sok, de mivel csak egy évig lehet felbontás után használni, így szerintem az éppen elhasználható kategóriába esik (legalábbis nálam mindenképp). Ha szeretitek a hasonló fényes, vizes szájfényes dolgokat, akkor ezt is imádni fogjátok. Mivel említettem, hogy nincs színbéli eltérés a felvitel után az ajkakon, így szerintem csak a külső az, ami a döntésnél számíthat.

Hamarosan érkezik hozzám az Avon ajakápoló olaja, amire szintén nagyon kíváncsi vagyok.

-Rita