L’Oréal Paris Limited Edition Cannes 2019 – termékteszt!

A Notino jóvoltából érkezett ez a L’Oréal Paris csomag, amiben 2 arcápoló és 3 sminktermék lapult. Az apropója 2019-es cannes-i fesztiválja, amit idén rendeznek meg a 72. alkalommal. L’Oréal szoros együttműködésben áll a filmfesztivállal közel 22 éve.

Bőrápolás L’Oréal Paris módra

L’Oréal Paris Smooth Sugars Scrub

L’Oréal Paris Smooth Sugars Scrub

L’Oréal Paris Smooth Sugars Scrub

finomszemcsés, tisztító cukor peeling mitesszerek ellen

Szkeptikusan álltam a termékhez, mert egy túlárazott cukros pempőnek gondoltam. Be kell vallanom, hogy a bőrápolási rutinomban inkább a kémia hámlasztókat preferálom és már évek óta nem nyúltam hasonló, fizikai radírokhoz. Üveg tégelyben 50 ml, illatos, kiwis radírt kapunk, aminek az állaga egyáltalán nem durva vagy sértő. Krémmánián olvasgatva sok embernek nagy kedvence ez a változat. Az arc és az ajak bőrén is egyaránt alkalmazható. Egy kis vérpezsdítés a bőrnek, kellemes illata és használat utáni selymes bőrérzete nagyon szuper. “A kiwimagokkal, borsmenta és citromfű esszenciális olajával gazdagított formula segít a bőrfelszín simításában, a bőrhibák csökkentésében, és a pórusok tisztításában.”

L’Oréal Paris Hydra Genius

L’Oréal Paris Hydra Genius

L’Oréal Paris Hydra Genius

hidratáló arcápoló normál és kombinált bőrre

Könnyed, géles, szilikonos formula, ami pillanatok alatt beszívódik a bőrbe. Szuper sminkalapnak bizonyult. A termék alkoholt és illatanyagot tartalmaz, így azok számára akik ezt kerülik nem jó választás. 70 ml terméket kapunk egy csodaszép üveg kiszerelésben. Az illata engem egy picit egy régebbi, férfi aftershave balzsamra emlékeztet, amit Samu használt. Nekem kellemes ez az illat, de lehet, hogy másoknak már sok (felvitel után elillan). 2-3 pumpálásnyi termék kell az arc, nyak és dekoltázs teljes ápolására. Aloe verát, hialuronsavat is tartalmaz, ami segít mélyen táplálni és hidratálni a bőrt. Egy nagyon könnyű, nyári hidratálónak tartom, de nekem önmagában kevés, így egy olajosabb termékkel együtt használom, lehet a nagy melegben önállóan is megállja a helyét. Többféle változatban, minden bőrtípusra megtalálható a Hydra Genius Aloe Water változata.

L’Oréal Paris Hydra Genius

L’Oréal Paris Limited Edition Cannes 2019

A megfelelő bőrápolás után következhetnek a sminktermékek. Először is fontos, hogy megemlítsem nektek, hogy mennyire mutatósak és szépek ezek a bordó és arany díszítéssel ellátott csomagolások. Tudom, hogy sok esetben mit sem ér a külcsín, ha belül már közel sem ilyen fantasztikusak azok a termékek. Két rúzs és egy szemmillaspirál az ami idén alkotja a limitált kiadású 2019-es cannes-i szortimentet.

L’Oréal Paris Limited Edition Cannes 2019

L’Oréal Paris Limited Edition Cannes 2019

L’Oréal Paris Limited Edition Cannes 2019

L’Oréal Paris Limited Edition Cannes 2019 Color Riche

hidratáló rúzs

357 Red Carpet és 303 Rose Tendre

Két színben kapható ez a könnyed, krémes formulájú rúzs. Számomra egyértelműen a vörös volt az, ami azonnal belopta magát a szívembe. A rózsaszín sajnos nagyon világos az én sötét hajamhoz és szemöldökömhöz. Inkább egy szőkés, világosabb hajú és bőrű lányon tudnám elképzelni. A csodaszép csomagolás mellett a rúzson található egyedi mintázat is nagyon különlegessé teszi magát a terméket. A  Red Carpet árnyalat élénk színét, apró, szemmel alig látható csillámok teszik még különlegesebbé, amik extra ragyogóvá teszik azt. A Rose Tender pedig egy jeges, szaténos fényű darab. Az illatuk a megszokott L’Oréal rúzs illat, amit valakik szeretnek valakik pedig nem. Engem anyu régi rúzsaira emlékeztet, amiket gyerekoromban néha kipróbáltam, persze titokban 😀

L’Oréal Paris Limited Edition Cannes 2019 Million Lashes

L’Oréal Paris Limited Edition Cannes 2019 Million Lashes

szempillaspirál a dús pillákért

Megújult, ünnepi csomagolásban a régi, jól ismert szempillaspirál. Szilikonos kefével és extra fekete formulával. Egyszerű és gyors a használata. Egyesével bevonja a pillákat és szépen elválasztja őket. Nem csomósodik és nem is visz fel egyszerre túl sokat, ami esetlegesen elnehezítené a tekintetünket. Egész napon át tart és nem potyog az arcunkra. Gyorsan szárad és a nap végén is könnyen eltávolítható. Ennél többet én nem várok el egy szempillaspiráltól sem.

Az örök klasszikus smink, fekete tusvonal és vörös rúzs

Itt pedig láthatjátok, hogy milyen sminket is készítettem a termékekkel. A szokatlan rózsaszín árnyalat, annak ellenére, hogy nem az én színek sokatok szerint jól állt. Illetve az örök klasszikus piros, ami a legtöbb embernek nagyon jól áll, számomra is nagy kedvenc ebből a különleges kollekcióból.

L’Oréal Paris Limited Edition Cannes 2019

L’Oréal Paris Limited Edition Cannes 2019

L’Oréal Paris Limited Edition Cannes 2019

-Rita