Avon Nourishing Lip Oil – Ápoló ajakolaj – vélemény!

Már hetek óta vártam az Avon Nourishing Lip Oil megérkezését. Említettem is nektek, hogy a kíváncsiságom csillapítására beszereztem másik két terméket is, amiket nagyon megszerettem. A szóban forgó Trend IT UP ajakolajokról ITT olvashattok bővebben.

Avon Nourishing Lip Oil

Trendi természetesség

Egyszerűen oda vagyok ezekért a könnyed, természetes hatást keltő termékekért. Akár tükör nélkül is tudjuk alkalmazni, így a nap folyamán bármikor újra tudjuk kenni, és nem kell aggódni, hogy esetleg elrontanánk. Olyan, mint egy ajakápoló vagy balzsam. Számomra a tavaszi-nyári, légies sminkek elengedhetetlen kiegészítője lesz ez az ajakolaj. A Trend IT UP kínálatából egy nagyon visszafogott highlightert is teszteltem, ami szintén nagyon természetes és visszafogott. IDE kattintva érhető el a bejegyzés.

Tápláló

Ennek az Avonos darabnak aprócska tégelye van, és az applikátor is nagyon egyedi. Egy vékony, hajlékony, az ajkakra könnyedén illeszkedő kivitelezés. Nagyon kellemes így a termék felvitele. Elképesztően finom, sütire emlékeztető, de nem túl intenzív illata van. Így azok számára is kellemes, akik esetleg nem szeretik az illatos dolgokat. Az illata mellett ennek még az íze is édeskés, természetesen nem javaslom a fogyasztását, de előfordul, hogy jut belőle a pocakba is 😀

A Trend IT UP változatához hasonlóan gyönyörűen fényes, vizes hatású olajat kapunk. Az állaga viszont még könnyedebb, még bársonyosabb, valóban inkább az olajra emlékeztet, mintsem szájfényre. Szemernyit sem ragad vagy tapad, így kellemes a viselése egész napon át. Olyan érzés, mintha bársonyos ajakápolót használnánk, de tükörbe pillantva láthatjuk, hogy nagyon szép fényes a hatása. Ennél a változatnál – véleményem szerint – picit jobban érvényesül az ápoló hatás.

Leírása szerint, jojobaolajjal, avokádóolajjal, kókuszolajjal és E-vitaminnal gazdagították a formulát. Két kiadásban kapható. Én a víztiszta változatot kértem tesztelésre, hiszen a tégelyben látható élénk szín az ajkakon már amúgy sem érvényesül. Az áttetsző mellett egy gyöngyházfényű, csillámos darab is kapható, amiről szintén csak jót hallottam eddig.

Avon Nourishing Lip Oil

Avon Nourishing Lip Oil

Összességében

Akciósan 1499 forint, ezért az összegért 7 ml terméket kapunk. Számomra nagyon bevált, minden nap használom, mondhatni ajakápoló helyett. Ajánlom mindenkinek, mert még azok számára is kellemes lehet a használata, akik esetleg nem szeretnének sminkelni, vagy színesebb ajaktermékeket használni. Egy kis otthoni csillogásra tökéletes termék. Ápol és egyúttal szép is.

-Rita