Avon True szemhéjpúder paletta – Day Dream

Az igazat megvallva, elég szkeptikusan álltam ehhez a palettához, nem sok jóra számítottam, de azért hajtott a kíváncsiság, és amúgy is épp paletta válságban szenvedtem. Így történt, hogy bekértem tesztelésre az Avon True szemhéjpúder paletta – Day Dream elnevezésű  újdonságát. Egyébként volt még egy másik színkombináció is, egy kékes változat.

AVON TRUE SZEMHÉJPÚDER PALETTA - DAY DREAM

A csomagolás, nevével ellentétben, nem egy álom, viszont a célnak megfelel. A kis applikátorokat én soha nem szoktam használni. Első dolgom volt ezt eltávolítani a palettából. Van egyébként valaki, aki szereti ezeket az apróságokat? 

Imádni való egyszerűség

6 szín lapul az átlátszó fedél alatt. Mind a hat nagyon kellemes, naturális szín, egymással jól kombinálhatók. Van benne matt és szaténosabb szín is. Nagyon visszafogott, hideg színek, amik szerintem a legtöbb embernek jól állnak. Ha valaki most ismerkedik még csak a sminkeléssel, és tényleg csak néhány egyszerűbb, visszafogottam sminket szeretne elkészíteni, akkor a hasonló árnyalatok jó választások lehetnek.

Avon True szemhéjpúder paletta day dream

Avon True szemhéjpúder paletta day dream

Minőség

Meglepődtem, hogy milyen szépen pigmentáltak az árnylatok. Az ujjaimmal felvíve a belső karomon csodásan festettek. Szerencsére a szemhéjamon sem okoztak csalódást. Alappal pedig egyenesen fantasztikusak. Tudom, hogy ez nem egy elképesztő színválogatás, hogy ilyet már mindenki látott, hogy ettől senkinek sem esik le az álla, viszont nekem bejön a koncepció. Nem porol, nem mászik el, és nem fakul meg estére sem. Amióta megérkezett azóta csak ezt használom. Gyorsan és egyszerűen tudok vele mindennapi sminket készíteni. A kedvencem a második szürke és a harmadik taupe szín.

Mindent összevetve

Habár nem annyira vagyok otthon a paletták világában, mit mennyiért lehet venni, én ezt azért mégis picit drágának tartom. Van egy évek óta használt és imádott Sleek darabom, aminek a minősége és a színkészlete ennél szerintem jobb, és olcsóbb is. Szóval ár-érték arányban azért annyira nem lettem lenyűgözve, mert szerintem ennek nem 4299 forintért kellene a katalógusban csücsülnie.

Ettől eltekintve nem gondolom pénzkidobásnak azok szemszögéből, akik megvásárolják, nem hiszem, hogy csalódást fog okozni. Kellemes és jól kihasználható darab, amit biztosan én magam is sokat fogok használni.

-Rita